logo Stimulansz
lijn
lijn

Begrippenlijsten: de betekenis van woorden

Begrippenlijsten gebaseerd op de Thesaurus Zorg en Welzijn zorgen ervoor dat de bezoekers van een site in een paar zinnen een begrip uitgelegd krijgen. We kunnen iedere gewenste deelselectie van onderwerpen leveren, van 10 tot 100 of 1000 termen.

We leveren deze lijsten als bestand om in te lezen in een database, maar ook als Word- of PDF-bestand. U kunt zelf kiezen voor een A-Z-lijst van alleen de termen met hun definitie of een lijst van termen met definitie en gerelateerde termen. Via het alfabet ziet u een voorbeeld van zo'n lijst met definities waarin ook links naar gerelateerde termen liggen: voorbeeld-begrippenlijst rond het thema mantelzorg.

Een ander voorbeeld is de de begrippenlijst rondom de Participatiewet, Wet SUWI en de Wet banenafspraak en quotum arbeidsgehandicapten voor de Programmaraad Samen voor de klant, een samenwerkingsverband van Divosa, UWV, VNG en Cedris

Wilt u ook een begrippenlijst op uw site? De lijst wordt in overleg samengesteld. Als in de thesaurus omschrijvingen ontbreken, kunnen we die voor u toevoegen. Neem voor meer informatie en een prijsopgave contact met ons op.